BrainMax Pure Kváskový chléb, 830 g, BIO *CZ-BIO-001 certifikát
Kód: 49498Související produkty
Detailní popis produktu
Proč je kváskový chleba lepší volba?
Při přípravě kvásku dochází k přirozené fermentaci mouky a vody, při níž mikroorganismy – včetně kvasinek a bakterií rodu Lactobacillus – přetvářejí škroby a cukry na organické kyseliny. Tento proces je zodpovědný za typickou chuť, aroma i konzistenci kváskového chleba. Díky delšímu kynutí má chléb bohatší chuťový profil, výraznější kůrku a vláčnější střídku s typickými vzduchovými bublinkami. Právě dlouhé zrání je jedním z důvodů, proč je kváskový chléb mezi zákazníky tolik oblíbený.

Co obsahuje kváskový chleba?
Lactobacillus je typ bakterie, která se v kváskovém chlebu vyskytuje více, než v jiných typech chleba a přispívá k vyšším hladinám již zmíněné kyseliny mléčné. Kváskový chléb je tedy považován za nutričně vyváženější a snadněji stravitelný. Kváskový chleba obsahuje mouku, vodu a sůl, s přídavkem kvásku, který slouží jako přirozené kvasící činidlo. Díky této jednoduché kombinaci ingrediencí je kváskový chléb ceněn pro svou plnou chuť a křupavou kůrku.

Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 824 kJ |
Tuky | 1,08 g |
Sacharidy | 39,48 g |
- z toho cukry | 1,38 g |
Vláknina | 2,06 g |
Bílkoviny | 6,62 g |
Sůl | 1,03 g |
BIO certifikace CZ-BIO-001
Náš kváskový chléb má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství EU / mimo EU.

Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: pšeničná mouka*, voda, žitný kvas*, žitná mouka*, pšeničné enzymy*, sůl. *Produkt ekologického zemědělství.
Původ: Česká republika
Distributor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Uchovávejte v suchu, chladu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Hmotnost: 830 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | BrainPure |
---|---|
EAN: | 8595726806262 |
Forma: | Prášek |
Typ: | Kakao |
Určenie: | Bez přidaného cukru, BIO |
Velikost balení: | 500 g |
Výrobce: | BrainMax Pure |
Položka byla vyprodána… |
Příprava Kakaa
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.