BrainMax Pure Mouční červi, chilli, 40 g Expirace
Kód: 6452/647Související produkty
Detailní popis produktu
BrainMax Pure Mouční červi, chilli, 40 g
Jedlý hmyz je v mnoha zemích běžnou a ceněnou součástí jídelníčku. Mouční červi v sušené formě představují potravinu s vysokým obsahem bílkovin (48 g na 100 g) a zároveň neobsahují lepek ani laktózu. Přirozeně obsahují také nenasycené tuky, malé množství vlákniny a další živiny. Díky neutrální chuti jsou vhodní jako originální svačina nebo přísada do slaných jídel. BrainMax Pure mouční červi s chilli jsou vyráběni bez přidané chemie a splňují podmínky platné certifikace pro dovoz do EU. Konzumací hmyzu zároveň podporujete udržitelnější způsob stravování.


Přednosti BrainMax Pure jedlých moučných červů:
- Vysoký obsah bílkovin.
- Velmi nízký podíl nasycených tuků a sacharidů.
- Čistota produktu.
- Bez lepku a laktózy.
- Baleno v uzavíratelném papírovém obalu.
Možnosti použití moučných červů
- Červi mohou být jak součástí jídel, tak mohou sloužit jako samostatná svačina.
- Můžete přidat do pečení.
Přednosti BrainMax Pure jedlých moučných červů

Vysoký obsah bílkovin

Nízký obsah sacharidů

Bez lepku a laktózy
| Výživové údaje | na 100 g |
|---|---|
| Energetická hodnota | 2356 kJ / 563 kcal |
| Tuky | 40 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 9,3 g |
| - z mononenasycené mastné kyseliny | 21 g |
| - z toho polynenasycené mastné kyseliny | 10 g |
| Sacharidy | 2,8 g |
| - z toho cukry | 0 g |
| Vláknina | 2,6 g |
| Bílkoviny | 48 g |
| Sůl | 2,7 g |
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: 97,5% Larvy Potemníka moučného (alergen korýši), 2% sůl, 0,5% chilli,
Původ: Evropa
Distributor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: V suchu, v uzavřeném obalu.
Hmotnost: 40 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | BrainPure |
|---|---|
| EAN: | 8594190025896 |
| Forma: | Celé kousky |
| Typ: | Červi |
| Určenie: | Bez lepku |
| Velikost balení: | 40 g |
| Výrobce: | BrainMax Pure |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.