BrainMax Pure Almond Flour, Mandlová mouka blanšírovaná BIO, 500 g

Kód: 99195
299 Kč 266,96 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Mandlová mouka se vyrábí z mletých mandlí a je přirozeně bezlepková. Tím je vhodnou alternativou mouky pro osoby s celiakií. Blanšírování je proces, kdy se mandle ve vroucí vodě zbaví slupky a samotné mandle se poté rozemelou na jemný prášek. Výsledkem je lehce sladká chuť mouky, která je vhodná především k pečení, pro přípravu dezertů nebo palačinek.

Detailní informace

Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.
Rychlá expedice
Rychlá expedice
Produkty máme opravdu skladem.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 5 000 Kč.

Detailní popis produktu

Mandlová mouka jako náhrada za pšeničnou mouku téměř v každém receptu!

Mandlová mouka se vyrábí z mletých BIO blanšírovaných mandlí a je přirozeně bezlepková. Tím je vhodnou alternativou mouky pro osoby s celiakií. Blanšírování je proces, kdy se mandle ve vroucí vodě zbaví slupky a samotné mandle se poté rozemelou na jemný prášek. Výsledkem je lehce sladká chuť mouky, která je vhodná především k pečení, k přípravě dezertů, koláčů, buchet nebo bezlepkových palačinek.

bezlepková mandle ikonka

Přirozeně bezlepková

protein ikonka

Zvýšený obsah bílkovin a zdravých tuků

dezerty ikonka

Ideální pro přípravu dezertů

2mandlova mouka
2mandlová mouka

Mouka s mnoha důležitými živinami

Mouka si zachovává přirozený obsah bílkovin, je zdrojem nenasycených mastných kyselin. Z vitamínů obsahuje vitamin E a B. Z minerálních látek má značný podíl vápníku, hořčíku, selenu a manganu.

Kde můžete použít mandlovou mouku?

Mandlovou mouku můžete použít jako náhradu běžné mouky při pečení bezlepkových dortů a koláčů, díky čemuž budou jemnější a vláčnější. Skvěle se hodí i do těsta na sušenky, kterým dodá jemnou oříškovou chuť a křehkou texturu. Také ji můžete přidat do smoothie nebo jogurtu pro zvýšení obsahu bílkovin a zdravých tuků. Také je klíčovou surovinou při výrobě makronek, ale můžete ji přidat i do těsta na palačinky či lívance, aby byly o něco výživnější nebo si chtěli připravit bezlepkovou verzi. Mandlová mouka je také základní surovina při přípravě makronek a je ideální pro přípravu spousty druhu dezertů.

mandlove palacinky2

BIO certifikace CZ-BIO-001

Naše mandlová mouka má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství mimo EU.

Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!

Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota 2508 kJ / 600 kcal
Tuky 53,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 5,08 g
Sacharidy 3,9 g
- z toho cukry 3,5 g
- Vláknina 12,6 g
Bílkoviny 22,34 g
Sůl 0,027 g

Složení: 100% BIO mandlová mouka

Země původu: Španělsko

Distributor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Skladování: V suchu, v uzavřeném obalu.

Hmotnost: 500 g.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky, směsi, pudingy
Forma: Prášek
Typ: Potraviny
Určenie: Bez lepku, Vegan
Velikost balení: 500 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola