BrainMax Pure Maca želatinizovaná BIO prášek, 150 g *CZ-BIO-001 certifikát
Kód: 99146Související produkty
Detailní popis produktu
Maca - podpora vitality a vytrvalosti
Maca byla odedávna součástí stravy indiánů obývajících náhorní plošiny peruánských And. Maca slouží k podpoře vitality, vytrvalosti stejně jako podporuje plodnost, sexualitu, duševní zdraví. Ideální je kombinace všech tří druhů Macy. Pro ženy je vhodná kombinace s převahou červené macy. Pro muže je vhodná směs s převahou černé macy.


Vhodnější forma pro lepší trávení
Maca kořen je až ze 70% tvořen sacharidy a z toho polovinu tvoří škrob, konkrétně amylóza a amylopektin. Pro některé jedince může být trávení škrobu problematické a způsobuje nadýmání. Pro tyto osoby je želatinizovaná Maca to pravé. Další výhoda želatinizované Macy je lepší koncentrace živin. Nedostatek škrobu znamená, že je i vyšší koncentrace samotného kořene. Želatinizovaná Maca je nejvíce vhodná pro ty, kteří mají citlivý žaludek, nebo pro kohokoli, kdo má potíže s trávením škrobů.
Jak macu užívat?
V prvním týdnu užívejte jednu čajovou lžičku. V dalších dvou až třech týdnech zvyšte na 2 - 3 čajové lžičky denně. Po čtvrtém týdnu můžete užívat polévkovou lžici. Můžete ji přidávat do proteinového šejku, smoothie, kakaového nápoje nebo do snídaňové kaše.

Výživové hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1264 kJ / 302 kcal |
| Tuky | 0 g |
| Sacharidy | 50 g |
| - z toho cukry | 28,6 g |
| Vláknina | 21,4 g |
| Bílkoviny | 14,3 g |
| Sůl | 0,05 g |
BIO certifikace CZ-BIO-001
Naše Maca má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství mimo EU.

Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: 100% BIO Maca žlutá želatinizovaná (Lepidium meyenii)
Původ: Peru
Distributor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: V suchu, v uzavřeném obalu.
Hmotnost: 150 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | BrainPure |
|---|---|
| EAN: | 8594190021355 |
| Forma: | Prášek |
| Typ: | Adaptogen |
| Určenie: | Vegan, BIO |
| Velikost balení: | 150 g |
| Výrobce: | BrainMax Pure |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
