BrainMax Pure Sugo, rajčatový základ na pizzu, 330 g
Kód: 43530



Související produkty
Detailní popis produktu
83% čerstvých rajčat!
Základem sugo jsou zralá rajčata, dochucená lístky bazalky a řapíkatým celerem. Sugo se vaří delší dobu a výsledkem je velmi koncentrovaná chuť rajčat. Pomyslnou tečku v chuti dodává extra panenský olivový olej, který chuť zjemní. Omáčku stačí jen ohřát a servírovat s těstovinami, kuskusem nebo ji lze použít jako základ na pizzu.


Zdroj lykopenu
Rajčata po uvaření obsahují velké množství lykopenu. Antioxidantu, který ocení především náš cévní systém, protože lykopen má na starost, kromě jiného, i elasticitu cév. A podstatné je také to, že tepelně upravená rajčata mají lykopenu výrazně více než rajčata čerstvá.
Recepty s tímto produktem
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 328 kJ / 77 kcal |
Tuky | < 0,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,01 g |
Sacharidy | 15 g |
- z toho cukry | 8,6 g |
Bílkoviny | 1,8 g |
Sůl | 2,2 g |

Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: Rajčata (73 %), cibule bílá (11 %), paprika červená (7 %), cukr krystal, sůl jedlá, ocet kvasný lihový, česnek, paprika mletá sladká, paprika mletá pálivá, hořčičné semínko, skořice mletá, směs koření. Může obsahovat stopy sóji, sezamu a skořápkových plodů. Výrobek je bezlepkový. Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení. Doporučujeme před konzumací protřepat. Minimální trvanlivost a číslo šarže v bílém boxu. Po otevření spotřebujte do 3 týdnů. Skladujte při teplotě od +2°C do +25°C, po otevření uchovávejte v chladu při teplotě +2°C do +6°C a spotřebujte do 3 týdnů.
Původ: Česká republika
Distributor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Na chladném, suchém a temném místě.
Hmotnost: 330 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky a pesta |
---|---|
Forma: | Omáčka |
Typ: | Produkty z rajčat |
Určenie: | Bez škrobů a zahušťovadel |
Velikost balení: | 330 g |
Výrobce: | BrainMax Pure |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.