BrainMax Pure Sugo, rajčatový základ na pizzu, 330 g
Kód: 43530Související produkty
Detailní popis produktu
83% čerstvých rajčat!
Základem sugo jsou zralá rajčata, dochucená lístky bazalky a řapíkatým celerem. Sugo se vaří delší dobu a výsledkem je velmi koncentrovaná chuť rajčat. Pomyslnou tečku v chuti dodává extra panenský olivový olej, který chuť zjemní. Omáčku stačí jen ohřát a servírovat s těstovinami, kuskusem nebo ji lze použít jako základ na pizzu.


Zdroj lykopenu
Rajčata v této omáčce procházejí tepelnou úpravou, díky které dochází k přirozenému navýšení obsahu lykopenu – rostlinného pigmentu z řady karotenoidů, který se v rajčatech přirozeně vyskytuje. Oproti čerstvým rajčatům obsahují tepelně upravené varianty této látky násobně více.
Recepty s tímto produktem
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 328 kJ / 77 kcal |
Tuky | < 0,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,01 g |
Sacharidy | 15 g |
- z toho cukry | 8,6 g |
Bílkoviny | 1,8 g |
Sůl | 2,2 g |

Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: Rajčata (73 %), cibule bílá (11 %), paprika červená (7 %), cukr krystal, sůl jedlá, ocet kvasný lihový, česnek, paprika mletá sladká, paprika mletá pálivá, hořčičné semínko, skořice mletá, směs koření. Může obsahovat stopy sóji, sezamu a skořápkových plodů. Výrobek je bezlepkový. Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení. Doporučujeme před konzumací protřepat. Minimální trvanlivost a číslo šarže v bílém boxu. Po otevření spotřebujte do 3 týdnů. Skladujte při teplotě od +2°C do +25°C, po otevření uchovávejte v chladu při teplotě +2°C do +6°C a spotřebujte do 3 týdnů.
Původ: Česká republika
Distributor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Na chladném, suchém a temném místě.
Hmotnost: 330 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky, pesta |
---|---|
EAN: | 8594190028590 |
Forma: | Omáčka |
Typ: | Produkty z rajčat |
Určenie: | Bez škrobů a zahušťovadel |
Velikost balení: | 330 g |
Výrobce: | BrainMax Pure |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.