BrainMax Cholesterol Doplněk stravy
Kód: 61284Související produkty
Detailní popis produktu
Efektivní podpora srdce
Cholesterol patří mezi krevní lipidy – tuky, které tělo přirozeně využívá pro stavbu buněk a tvorbu hormonů. Udržení jejich normální hladiny souvisí se správnou činností srdce a celého kardiovaskulárního systému. Proto jsme připravili dvojici, která dává smysl - pro podporu normální hladiny cholesterolu a přirozenou činnost srdce a cév. S tím nejlepším, co příroda nabízí: česnekem, fytosteroly, beta-glukany z ovsa a omega-3 mastnými kyselinami EPA a DHA.
- DHA a EPA přispívají k udržení normální hladiny triglyceridů v krvi1
- EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce2
- Česnek podporuje normální činnnost srdce - hladinu cholesterolu


Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení:
Složení a dávkování BrainMax Vegan Omega 3, 2850 mg DHA & EPA, 275 ml
| Složení v 1 polévkové lžíci (11 ml) | Obsah | RHP* |
|---|---|---|
| Olej z řas Schizochytrium sp. | 4 ml | ** |
| z celkem Omega 3 | 2850 mg | |
| z toho DHA | 2782 mg | ** |
| z toho EPA | 30 mg | ** |
| BIO olivový olej | 7 ml | ** |
| z toho omega 9 | 4938 mg | ** |
| z toho polyfenoly | 5,4 mg | ** |
| Vitamín E (tokoferoly) | 13,8 mg | 115% |
| Vitamín D3 veganský (z borovice) | 20 mcg / 800 IU | 400% |
| Vitamín K2 jako MK-7 (z K2 VITAL® DELTA 1% MCT olej) | 20 mcg | 26,6% |
| * % denní referenční hodnoty příjmu ** denní referenční hodnota příjmu není stanovena |
Dávkování: 1 polévková lžíce (11 ml) denně. Užívejte s jídlem. Před užíváním doporučujeme protřepat.
Složení a dávkování BrainMax Cholesterol Support
| Složení ve 4 kapslích | Množství v 1 dávce | %RHP* |
|---|---|---|
| Oatwell™ Bran Powder (22% beta-glukanů) | 750 mg |
***
|
| Extrakt z česneku 4:1 | 600 mg |
***
|
| Fytosteroly (min. 95%) | 600 mg | *** |
| Extrakt z červené fermentované rýže (z toho 2,8 mg monakolinu K) | 600 mg | *** |
| Extrakt z bergamotu (plody) (30% polyfenoly) | 500 mg | *** |
| Extrakt z cukrové třtiny (min. 95% policosanol; 10% oktakosanol) | 20 mg | *** |
| * % denní referenční hodnoty příjmu *** denní referenční hodnota příjmu není stanovena |
Dávkování: 4 kapsle jednou denně
Legenda: 1Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 2 g EPA a DHA denně, přičemž kombinace EPA a DHA že nesmí překročit doplňkový přívod 5 g denně. 2Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg EPA a DHA denně.
Zdravotní tvrzení uvedena na on hold seznamu podle nařízení (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních při označování potravin a mohou být používána v souladu s čl. 28 odst. 5 a 6 tohoto nařízení pro: česnek
1. Warshafsky, S., Kamer, R., & Sivak, S. (1993). Effect of Garlic on Total Serum Cholesterol. Annals of Internal Medicine, 119, 599-605.
2. Ried, K. (2016). Garlic Lowers Blood Pressure in Hypertensive Individuals, Regulates Serum Cholesterol, and Stimulates Immunity: An Updated Meta-analysis and Review.. The Journal of nutrition, 146 2, 389S-396S
3. Cicero, A., Fogacci, F., Rosticci, M., Parini, A., Giovannini, M., Veronesi, M., D’Addato, S., & Borghi, C. (2017). Effect of a short-term dietary supplementation with phytosterols, red yeast rice or both on lipid pattern in moderately hypercholesterolemic subjects: a three-arm, double-blind, randomized clinical trial. Nutrition & Metabolism, 14.
4. Yang, C., & Mousa, S. (2012). The effect of red yeast rice (Monascus purpureus) in dyslipidemia and other disorders.. Complementary therapies in medicine, 20 6, 466-74 .
5. Braaten, J., Wood, P., Scott, F., Wolynetz, M., Lowe, M., Bradley-White, P., & Collins, M. (1994). Oat beta-glucan reduces blood cholesterol concentration in hypercholesterolemic subjects.. European journal of clinical nutrition, 48 7, 465-74 .
6. Queenan, K., Stewart, M., Smith, K., Thomas, W., Fulcher, R., & Slavin, J. (2007). Concentrated oat β-glucan, a fermentable fiber, lowers serum cholesterol in hypercholesterolemic adults in a randomized controlled trial. Nutrition Journal, 6, 6 - 6.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.