Sonnentor Hřiby řezané, BIO, 25 g *CZ-BIO-002 certifikát
Kód: 65115
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!

Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.

Rychlá expedice
Produkty máme opravdu skladem.

Doprava zdarma
Při nákupu nad 5 000 Kč.
Související produkty

BrainMax Pure Pesto Genovese, bazalkové pesto, BIO Pesto z bazalky s extra panenským olivovým olejem a piniovými oříšky / *CZ-BIO-001 certifikát
Skladem
(>5 ks)
od 106,25 Kč bez DPH
od 119 Kč

BrainMax Pure Sugo, rajčatový základ na pizzu, 330 g
Momentálně nedostupné
115,18 Kč bez DPH
129 Kč

BrainMax Pure Sugo, BIO, 180 g Rajčová omáčka s bazalkou, extra panenským olivovým olejem a olivami / *CZ-BIO-001 certifikát
Skladem
(>5 ks)
106,25 Kč bez DPH
119 Kč

BrainMax Pure Salsa, 220 g Omáčka z čerstvých rajčat dochucená cibuli chili a koření
Momentálně nedostupné
88,39 Kč bez DPH
99 Kč
Detailní popis produktu
Sonnentor Hřiby řezané, BIO, 25 g
Hřib smrkový (obecný), tento druh pro vás sbíráme v certifikovaných oblastech určených pro volný sběr. Chuť hřibů dodává jídlu zcela jiný nezaměnitelný rozměr chutí. Milovníci hříbků je mají rádi pečené, dušené nebo pražené, na všechny způsoby lze s nimi vytvořit vynikající pokrm. Chutné jsou jako součást houbového ragú, náplní nebo omáček.
Využití
Pomazánky, jídla z jednoho hrnce, dušené maso, těstoviny, rizoto, zvěřina, jídla z obilovin, zapékání, pikantní štrúdl, houby, polévky, vegetariánská jídla
Složení
Hřiby bio
Skladování
Skladovat v suchu a chladu.
Velikost balení
25 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky, dochucovadla, koření |
---|---|
EAN: | 9004145003569 |
Velikost balení: | 25 g |

BrainMax Pure Shiitake prášek, BIO, 100 g *CZ-BIO-001 certifikát / Prášek z plodnice Grifola frondosa.
Skladem
(>5 ks)
321,43 Kč bez DPH
360 Kč

BrainMax Pure Chaga prášek, BIO 100 g *CZ-BIO-001 certifikát
Skladem
(>5 ks)
321,43 Kč bez DPH
360 Kč

BrainMax Pure Zázvor BIO prášek, 100 g *CZ-BIO-001 certifikát
Skladem
(>5 ks)
61,61 Kč bez DPH
69 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář