Sonnentor Jetel, semínka k nakličování, BIO, 120 g *CZ-BIO-002 certifikát
Kód: 65481Rychlá expedice
Produkty máme opravdu skladem.
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.
Doprava zdarma
Při nákupu nad 5 000 Kč.
Související produkty
BrainMax Pure® Sugo, rajčatový základ na pizzu, 330 g
Skladem
(>5 ks)
115,18 Kč bez DPH
129 Kč
BrainMax Pure® Sugo, BIO, 180 g Rajčová omáčka s bazalkou, extra panenským olivovým olejem a olivami / *CZ-BIO-001 certifikát
Skladem
(>5 ks)
106,25 Kč bez DPH
119 Kč
BrainMax Pure® Salsa, 220 g Omáčka z čerstvých rajčat dochucená cibuli chili a koření
Skladem
(>5 ks)
106,25 Kč bez DPH
119 Kč
BrainMax Pure® Těstoviny z černé královské quinoy, BIO, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát
Momentálně nedostupné
97,32 Kč bez DPH
109 Kč
Detailní popis produktu
Sonnentor Jetel, semínka k nakličování, BIO, 120 g
Na tyto nebeské klíčky budete pět jen samou chválu. Jsou malé, ale mocné! Obsahují mnoho vitamínů, minerálů, vlákniny a chlorofylu. Vhodné k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo zeleninových jídel.
Příprava
Doba namáčení: 4-6 hodin
Doba klíčení: 7-8 dní
Proplachování vodou: 2x denně
Ideální teplota: 18-20 °C
Doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Složení
Jetel bio (Trifolium incarnatum)
Skladování
Skladovat v suchu a chladu.
Velikost balení
120 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Omáčky, dochucovadla, koření |
|---|---|
| EAN: | 9004145008335 |
| Velikost balení: | 120 g |
BrainMax Pure® Zázvor BIO prášek, 100 g *CZ-BIO-001 certifikát
Skladem
(>5 ks)
61,61 Kč bez DPH
69 Kč
BrainMax Pure® Celtic Sea Salt, Dry, Keltská mořská sůl, suchá, 1000 g Keltská mořská sůl
Skladem
(>5 ks)
222,32 Kč bez DPH
249 Kč
BrainMax Pure® Celtic Sea Salt, Dry, Keltská mořská sůl, suchá, 500 g Keltská mořská sůl
Skladem
(>5 ks)
124,11 Kč bez DPH
139 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář