BrainPure Mushroom Cacao, BIO, 300 g Kakao s houbami reishi a chaga / *CZ-BIO-001 certifikát
Kód: 65337Související produkty
Detailní popis produktu
Proč sáhnout po funkčním kakau?
Spojením hub s jemným BIO kakaem Criollo a cejlonskou skořicí vzniká nápoj, který zahřeje tělo, potěší mysl a připraví vás na výzvy dne. Nebo byste raději večerní pohodu? Směs hub, kakaa Criollo a cejlonské skořice v bio kvalitě nadchne chutí i benefity. Kakao totiž obsahuje prášek z reishi a chagy, které jsou známé svým obsahem polysacharidů a dalších bioaktivních látek.

Reishi (Ganoderma lucidum) – Lesklokorka lesklá
Houba, která se běžně pěstuje na dubovém masivu, obsahuje polysacharidy a triterpeny. Podporuje přirozenou obranyschopnost - imunitní systém2. Napomáhá k normální funkci oběhové soustavy2 a k normální hladině cholesterolu v krvi2. Zpracovány jsou pouze čisté plodnice, sílu přírody tak najdete v každé molekule.
Chaga (Inonotus obliquus) – Rezavec šikmý
Razevec šikmý se pyšní podílem betulinu, melaninu, polyfenolu. Chaga roste převážně na břízách, odkud získává již zmíněný betulin.


BIO Kakao Criollo
- Bohaté na flavonoidy (kakaové polyfenoly).
BIO Cejlonská skořice
- Přispívá k normální hladině cukru v krvi1
- Přispívá k normálnímu trávení1
- Anderson, R. A., Broadhurst, C. L., Polansky, M. M., Schmidt, W. F., Khan, A., Flanagan, V. P., ... & Graves, D. J. (2004). Isolation and characterization of polyphenol type-A polymers from cinnamon with insulin-like biological activity. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 52(1), 65–70.1
- Ranasinghe, P., Pigera, S., Premakumara, G. A. S., Galappaththy, P., Constantine, G. R., & Katulanda, P. (2013). Medicinal properties of ‘true’ cinnamon (Cinnamomum zeylanicum): a systematic review. BMC Complementary and Alternative Medicine, 13, 275.1
- Lu, T., Sheng, H., Wu, J., Cheng, Y., Zhu, J., & Chen, Y. (2012). Cinnamon extract improves fasting blood glucose and glycosylated hemoglobin level in Chinese patients with type 2 diabetes. Nutrition Research, 32(6), 408–412.1
- Yue, G. G., Chan, B. C., Hon, P. M., Lee, M. Y., Fung, K. P., Leung, P. C., ... & Lau, C. B. (2013). Immunomodulatory activities of Ganoderma sinense polysaccharides in human immune cells. Nutrition and Cancer, 65(5), 765–774.2
- Yeh, C. H., Chen, H. C., Yang, J. J., Yang, W. B., & Chen, Y. C. (2010). Polysaccharides PS-G and protein LZ-8 from Reishi (Ganoderma lucidum) exhibit diverse functions in regulating murine macrophages and T lymphocytes. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58(15), 8535–8544.2
- Francis, S. T., Head, K., Morris, P. G., & Macdonald, I. A. (2006). The effect of flavanol-rich cocoa on the fMRI response to a cognitive task in healthy young people. Journal of Cardiovascular Pharmacology, 47(Suppl 2), S215–S220.3
Legenda: 1Skořice, 2Reishi, 3Kakaové flavanoly
Nutriční hodnoty
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 1343 kJ / 321 kcal |
Tuky | 11,93 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 7,46 g |
Sacharidy | 18,46 g |
– z toho cukry | 3,35 g |
Vláknina | 45,57 g |
Bílkoviny | 14,10 g |
Sůl | 0,06 g |
Dávkování
10 g směsi (zhruba 2 čajové lžičky) rozmíchejte ve 200 ml vody nebo mléka.
Produkce ekologického zemědělství EU/mimo EU.
Složení: (56 %) kakaový prášek s vysokým obsahem tuku*, inulin*, (15 %) směs aktivních hub* (reishi*, chaga*), ashwagandha*, skořice cejlonská mletá*, himálajská sůl. *produkt z ekologického zemědělství. Obsahuje 99,9 % surovin v BIO kvalitě. Může obsahovat stopy mléka.
Vyráběno v České republice pro firmu BRAINMARKET s.r.o.
Skladování: Uchovávejte v suchu, chladu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Upozornění: Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro děti, mladistvé do 16 let. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců nebo do data trvanlivosti.
Velikost balení: 300 g (30 dávek)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kakao |
---|---|
EAN: | 8595726814632 |
Forma: | Prášek |
Typ: | Kakao |
Určenie: | Bez lepku, Bez přidaného cukru, BIO |
Velikost balení: | 300 g |
Výrobce: | BrainMax Pure |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.